Home » Deep learning, “See IT all image recognition”

Deep learning, “See IT all image recognition”

Wat kun je met beeldherkenning doen? Als je 500 foto’s hebt kun je redelijk makkelijk en snel een object vinden en eruit filteren als je er doorheen bladert. Echter bij 100.000 gaat het veel tijd kosten. Waarschijnlijk wil je daarna nog je werk gaan uitvoeren als je resultaat hebt. Dus een idee om dit te gaan automatiseren? Je wilt middels beeldherkenning beelden doorzoeken en objecten in beelden zoeken. Nog mooier is dat het platform je ook kan gaan vertellen wat de volgende stap is om te doen. Je wilt bijvoorbeeld weten waar de objecten staan (als je het hebt over objecten in het spoor of op de weg).

[lyte id=”j1DTsb9cMQo” /]

Het beeldherkenning platform van See IT all, See IT all image recognition, kun je zelf zo slim maken als je zelf wilt. Of om een termen te gebruiken, je kunt het zelf smart maken zonder kennis van ICT te hebben. Je leert het platform waar het naar moet zoeken, wat uitzonderingen zijn en wat wil je in iedere geval niet als resultaat.

Ons platform onderscheid zich omdat we het combineren met Geografische informatie, daarnaast is integratie met andere ICT architecturen mogelijk.
See IT all ontwikkeld het generieke deep learning platform nog steeds door, sterker nog het is nooit af. Het is namelijk voor een brede toepassing. Ons platform richt zich op inspectie en onderhoud van assets. We zijn benieuwd naar uw toepassingen, wat doet u met beeldherkenning?