Home » AssetXplor
asset management helpdesk tbv in het veld

Bij onderhoud en nulmetingen worden vele foto’s gemaakt. Ga daar slim mee om.

Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te uploaden naar een cloud. Binnen AssetXplor worden deze automatisch gekoppeld aan objecten / assets. Niet onbelangrijk is dat deze gegevens ook veilig en zeer makkelijk terug te roepen zijn vanuit desktop en smartphone.
AssetXplor is ontstaan door de vraag van gebruikers van Geografische Informatie systemen (GIS). Gebruikers willen gebouwen, ruimtes en objecten daarbinnen in beeld brengen. Op GIS ontstaat er al gauw een brij van punten en iconen. AssetXplor is dan ook een goede plugin voor alle GIS systemen.
Natuurlijk ook van ons Geografisch platform ProjectXplor.

AssetXplor geeft GIS extra mogelijkheden

Met GIS loopt men tegen een beperking aan (een chaos met punten/iconen op de kaart met verwijzing naar bestanden). Daarnaast is er behoefte aan remote helpdesk/support voor de mensen in het veld (kantoor ondersteunt monteurs en techneuten in het veld). Met AssetXplor hebben we voor deze bedrijven beide zaken in 1 oplossing kunnen samen brengen. Een gebouw is nu slechts 1 icoon op de geografisch kaart waarna AssetXplor het overneemt met 1 klik. Met AssetXplor kan men laagdrempelig beelden, documenten en relevante informatie toevoegen aan een object. Daarna kan men deze informatie laagdrempelig oproepen. De data binnen AssetXplor staat veilig op de beschermde omgeving van See IT all en is daarmee afgeschermd.


Maak Asset Management laagdrempeliger

Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten.  Niet onbelangrijk is dat deze gegevens ook veilig en zeer makkelijk terug te roepen zijn vanuit desktop en smartphone. In het veld kan men met een QR code (geplakt op een object zoals bijvoorbeeld een machine of deur van een ruimte) direct naar de juiste gegevens worden geleid.
QR code sticker op objecten SeeITall AssetXplor

Door samenwerking met de klant is AssetXplor ontstaan

De vorm, toepassing en bediening van dit product is niet te bedenken zonder in samenwerking met klanten hun manier van werken en het doel te leren kennen. De basis van het product is dan ook zeer doordacht en in de praktijk ervaren.
Duizenden foto’s en documenten worden gemaakt en deze informatie heeft pas waarde als men deze, na maanden of jaren later, ook nog kan terugvinden. Dit kan alleen als deze foto’s makkelijk te vinden zijn en te vergelijken zijn met nieuwe foto’s. Veel administratieve pakketten kunnen nog niet zo goed omgaan met (grote aantallen) beelden. AssetXplor is een tool waar men ook gebruik van kan gaan maken als de administratie al aardig op orde is.

SAP, Maximo, ERP

AssetXplor heeft de intelligentie om te kunnen koppelen aan externe software omgevingen (SAP, Maximo, etc.). AssetXplor kan ook zeer goed standalone werken.

Standalone

AssetXplor kan ook zeer goed standalone werken.

Technische service bedrijven gebruiken AssetXplor om als het ware over de schouder van hun technisch personeel te kunnen meekijken als daar behoefte aan is. AssetXplor geeft een dusdanig goed beeld van de locatie dat het eenvoudig is om technische hulp op afstand te kunnen bieden. Vanuit kantoor kan men extra informatie beschikbaar stellen via AssetXplor.
Als servicemonteur/project manager/ uitvoerder heeft men dus laagdrempelig alle kennis en expertise van de organisatie op zak.

Maak een afspraak

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* Verplicht
contact_small.png