Home » Visualize Maintenance

Met zien, dezelfde taal spreken

Visualiseren van visie tot taak maakt uw organisatie autonoom samenwerkend

“Succes wordt behaald bij een samenwerking waarbij men gezamenlijk de zaken met elkaar van een hoger perspectief bekijkt en samen beleeft”
Robert de Nes
oprichter See IT all en Secure in Air

Waarom See IT all?

Veel mensen zijn visueel ingesteld. Om het maximale uit een organisatie te krijgen, zorgen wij ervoor dat deze vaardigheid kan worden benut bij bouw, onderhoud en inspectie van assets. Wij geloven dat zien en daarmee inzicht krijgen vanuit of naar een groter plaatje dé manier is om autonoom samen te werken en de juiste koers te kunnen varen in een project of als organisatie in een markt.

Hoe werkt SeeITall?

Alles (wat er gebeurd) binnen uw project heeft een locatie en tijd. Deze data of informatie  maakt See IT all visueel. Asset, Behoefte aan Onderhoud en inspectie en benutting hiervan kunnen hierdoor over elkaar worden gelegd als lagen. Door slimme algoritmen  drijven opvallende zaken direct naar boven. Dit maken we visueel als functie van tijd en locatie. Hiermee is voor alle lagen van de organisatie alles visueel inzichtelijk.
See IT all zorgt ervoor dat er geen merkbare opstart verschijnselen ontstaan door het gebruik van onze producten. Onder andere door parallel inzet.

Uw organisatie heeft al bruikbare informatie en data. Hiermee kunt u de producten van See IT all in gebruik nemen. Dit proces kan soms al binnen enkele uren opgestart zijn.

Wat doen we?

Wij maken software en add on’s, integreren software en maken slimme sensor (IoT) producten ter ondersteuning van bouwen, onderhoud en inspectie.
De basis van al onze (of the shelve en maatwerk) producten is locatie en tijd gebonden, welke wij als Geografische Informatie beschouwen. Immers alles vindt plaats op een locatie en tijd.
Bouw, onderhoud en gebruik van Assets kennen op alle fronten optima.
De producten van See IT all, zorgen ervoor dat verschillen, tussen optima en huidige status, inzichtelijk en dus tastbaar worden.
koppelingen tussen systemen en koppelingen met onze software en het maken hiervan behoort tot de basis expertise van See it all.

Met wie werken we?

Bedrijven welke binnen de asset management opereren, zonder of met een beperkte ontwikkelafdeling (van startups tot MKB). Kennisinstellingen zoals TU/e en TNO. Ons werkgebied beperkt zich niet tot Nederland.

Maak een afspraak

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* Verplicht

Adres

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Telefoon

+31 (0)492 472 463

E-mail

info@www.seeitall.nl