Innovatie

Innovatie brengt meer dan een nieuw product

Succes door differentiëren

Differentiëren, het product of bedrijf uniek maken. Differentiëren is het minst risicovol, effectief en kan bereikt worden door te innoveren. Bedrijven willen graag innoveren maar missen de expertise om dit neer te zetten.

Wat doet See IT all voor bedrijven?

See IT all inventariseert huidige (IT) systemen (camera’s, sensoren, data, etc.) en creëert een intelligent systeem dat onderhoud van (intensief) gebruik berekend op een veilig en economisch moment. Ook ontwikkeld See IT all samen met haar klanten nieuwe producten (bijv. met ondersteuning van subsidie).

Wat is innovatie?

Innovatie is heel breed. Het doel van innovatie is een sprong maken met impact op de vorm en continuïteit van de organisatie. Innovatie kan te maken hebben met technische zaken zoals:
Software, koppelen van bestaande systemen, Internet of Things(IoT), iBeacons, sensoren, Apps, (Big)Data, mechatronica, beeldherkenning.

Oorsprong

See IT all is een onderdeel van de innovatieve onderneming Secure In Air bv, bekend geworden met de bouw en toepassingen van Drones (zie nieuws bericht).

 

Hoe differentieert See IT all?

  • Samenwerking Kennisinstellingen
  • Stage en Afstudeermogelijkheden
  • Samenwerking partners
  • Software en Hardware ontwikkeling
  • Specialistische Kennis
  • Kruisbestuiving
  • Subsidies

 


Uw bedrijf uniek maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

E-mail


Wist u dat?

Stageplek voor HBO & TU studenten

Wij werken graag samen met studenten van het HBO en TU, dit kan voor een project, stage of afstuderen zijn. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Open Source en Open Data

See IT all gebruikt open data (Openstreetmap, PDOK, nationaal georegister) en Open Source hardware zoals Arduino om hoogwaardige systemen te creëren. Het voordeel van gebruik van open source is natuurlijk kosten en ontwikkelsnelheid.