Home » Interactive Maps voor uw vastgoed 

Interactive Maps voor uw vastgoed 

You are here:
< Terug

Interactive maps zijn een methode om op een slimme manier informatie en data op te vragen. Deze voorzien Facility Managers en Technisch Beheerders unieke inzichten. Hierdoor wordt data, informatie en ruimtegegevens gekoppeld binnen een visueel platform. Dit doen we door te visualiseren op de plattegrond en 360 graden foto’s. Dit is wat AssetXplor u biedt.
AssetXplor realiseert een informatiebron voor uw vastgoed als google maps dit doet voor de wereld.

Single Source of Truth

Altijd een up-to-date en accurate database met gegevens over het gebouw, ruimtes en objecten middels AssetXplor. Deze gegevens zijn beschikbaar voor al uw applicaties. Documenten worden slim gekoppeld aan gebouwen, ruimtes en objecten. Vanuit en plaats worden de documenten geupdate. Het gaat allemaal over een methode om data en informatie centraal beschikbaar te krijgen en voor iedereen benaderbaar. Met slimme autorisatie blijft data zuiver en controleerbaar up to date.

Gebruiksdata


Navigeer,middels AssetXplor, door het gebouw via de applicatie en vind informatie op een intuïtieve en voor iedereen begrijpelijke manier.
Ook kan data letterlijk over elkaar heen worden gelegd zodat tot unieke inzichten kan worden gekomen. 

Rapportages
Genereer snel en eenvoudig een rapportage vanuit AssetXplor. Deze rapportage genereert op basis van gebruiksdata een routebeschrijving naar een locatie of object. Geeft alle informatie welke nodig is voor betreffende actie, regelt toegangsbeheer en geeft aan welke contactpersonen er beschikbaar zijn.
AssetXplor biedt een eenvoudige en laagdrempelige methode om handleidingen te maken middels foto’s video en tekst. Deze maken deel uit van een rapportage die u exporteert.

Internet of Things

Met AssetXplor kunnen eenvoudig IoT sensoren worden gekoppeld. Gebouwbeheer krijgt een visueel dashboard wat meer inzicht geeft dan een scherm met groen lampjes, getallen of symbolen.