Home » Secure in Air BV en See IT all
ProjectXplor Geobuzz 2018

Secure in Air BV en See IT all

You are here:
  • KB Home
  • Secure in Air BV en See IT all
< Terug

Secure in air BV is opgericht in 2008. Zij bouwde drones en ontwikkelde producten welke met drones gemaakt konden worden. In 2012 deed Secure in air een pilot voor ProRail met als doel om de werking van de wisselverwarming in beeld te brengen maar ook het effect ervan. Dit was een groot succes.
Secure in Air BV heeft veel inspirerende media aandacht gekregen daarna.

De data / beelden werden gekoppeld aan de Geografische kaart (GEO, GIS). Zodoende werd de data veel toegankelijker voor de mensen die deze data nodig hebben. Op basis daarvan is de Geoeye ontwikkeld. Geoeye is een high end camera systeem welke automatisch een gebied kan scannen op bijvoorbeeld wisselverwarming en nog veel meer. Deze geavanceerde sensor is gekoppeld met een Geografisch informatie systeem, genaamd ProjectXplor. Door deze koppeling is een zeer geavanceerd systeem heel makkelijk te bedienen en de data en informatie is voor iedereen toegankelijk. Men klikt letterlijk op de kaart en live beeld is te zien van deze camera en ook inclusief metingen.

Hiermee heeft Secure in Air bv een nominatie en een ranking gehaald binnen TOP100 meest innovatieve bedrijven Nederland.

Naar aanleiding van deze innovaties is de naam See IT all bedacht. Deze sloot aan op wat de betreffende ondernemers aan het doen waren voor haar klanten. Data visueel maken en toegankelijk voor alle lagen van een organisatie. Dezelfde mensen maar met een nieuwe focus. Deze focus is ontstaan door de successen.

Nu levert See IT all oplossingen binnen de processed based asset management. Goede voorbeelden zijn spoorinfra, onderhoud aan transformator gebouwtjes, technische machines in het veld, maar ook data visualiseren van metingen in het veld (IoT).