Home » Beeldherkenning software

Beeldherkenning software

You are here:
< Terug

Beeldherkenning geeft plaatjes waarde. Teksten in beelden worden kunnen door beeldherkenning getagt worden aan de beelden / plaatjes. De beelden kunnen nu dus met tekst worden gevonden. Echter objecten in de beelden kunnen worden herkend.  Deze vorm van automatiseren bespaard niet alleen tijd en geld, u gaat waarde creëren.

Wat kun je met beeldherkenning doen? Bij 500 foto’s kun je redelijk makkelijk en snel een object vinden en eruit filteren als je er doorheen bladert. Echter bij 100.000 gaat het veel tijd kosten (elke keer weer). Waarschijnlijk wil je daarna nog je werk gaan uitvoeren als je resultaat hebt. Dus een idee om dit te gaan automatiseren? Met een tekst een plaatje vinden, is dat een aantrekkelijk idee?
See IT all heeft een platform ontwikkeld om beeldherkenning bruikbaar te maken. Want wat is er mooier dan dat het platform je ook kan gaan vertellen wat de volgende stap is om te doen. Je wilt bijvoorbeeld weten waar de objecten staan (als je het hebt over objecten in het spoor of op de weg).

Het beeldherkenning platform van See IT all, (See IT all image recognition), kun je zelf zo slim maken als je zelf wilt (middels artificial intelligence AI algoritmen). Mensen zonder kennis van ICT kunnen het toepassen. Je leert het platform waar het naar moet zoeken, wat uitzonderingen zijn en wat wil je in iedere geval niet als resultaat.
Ons platform onderscheid zich omdat we het combineren met Geografische informatie, daarnaast is integratie met andere ICT architecturen mogelijk.
See IT all ontwikkeld het generieke deep learning platform nog steeds door. Want het is namelijk voor een brede toepassing. Ons platform richt zich op inspectie en onderhoud van assets. We zijn benieuwd naar uw toepassingen, wat kunt u doen met beeldherkenning?
(zie ook : https://www.kivi.nl/uploads/media/58b31ace3ba09/Kivi%20Ring%20presentatie.pdf)