Home » TaskXplor Project voorbereiding

TaskXplor Project voorbereiding

You are here:
< Terug

Plannen en organiseren van projecten op een geografische kaart als functie van tijd. TaskXplor is een applicatie van See IT all) en biedt een gebruiksvriendelijke methode om omvangrijke projecten te organiseren op een transparante manier.
Lijstjes, mappen met vele foto’s die handig zouden moeten zijn, hopen dat iedereen zijn/haar taak goed na volgt en uitvoert, u kent vast de situatie. Hoe weet je dat alles goed verloopt zonder een zware afdeling achter je die al deze zaken organiseert mbv peperdure systemen?
Welke aannemers werken waar en wanneer? is er een slimme samenwerking mogelijk of werken de aannemers gescheiden? Ideeën en vragen management, als iemand een vraag heeft over en specifieke locatie, wie kunnen ze het beste benaderen? Wat gebeurd er wanneer en waar? Op de geografische georiënteerde TaskXplor is alles maar dan ook echt alles te vinden. Welke objecten worden wanneer en waar geinstalleerd of neergelegd. Is er een conflict in tijd en of geografische zin? Met TaskXplor zijn dit soort zaken snel te onderscheppen.
Alle projecten en events daarbinnen hebben een tijd en een locatie. Dus daarom bestaat TaskXplor. Echter het is niet zo maar een geografisch platform. Het is speciaal ontwikkeld voor projecten management en ontstaan in contact met klanten die iets mistte in huidige software tools en de huidige manier van werken. Zonder de hoge expertise en enorme ervaring van onze klanten zou TaskXplor nooit deze huidige vorm hebben gekregen.
De Timelaps functie is een mooi voorbeeld van een eenvoudige en herkenbare functie (u kent het vast wel , elke 5 seconden een foto maken en daarna als een film afspelen)  versneld een project afspelen en dus een preview maken, zo heeft u een project nog nooit kunnen bekijken. Op deze manier filtert u snel de meest voorkomende foutjes uit een project. Met TaskXplor is delen van informatie vanuit het grotere plaatje met alle expertise binnen een project en externen eindelijk mogelijk.
In combinatie met ProjectXplor is er nog meer mogelijk als u grote hoeveelheden mensen van informatie wilt voorzien.