Asset management en Maintenance beginnen met een visie

Mensen zijn van nature visueel ingesteld. Om het maximale uit een organisatie te krijgen, zorgen wij er met ProjectXplor voor dat deze vaardigheid kan worden benut bij bouw, installatie ,onderhoud en inspectie van assets. Wij geloven dat zien en daarmee inzicht krijgen vanuit of naar een groter plaatje dé manier is om autonoom samen te werken en de juiste koers te kunnen varen in een project of als organisatie in een markt.

Alle lagen van de organisatie begrijpen de informatie

ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar. Voor iedere laag van de organisatie dienen het grotere plaatje en de details inzichtelijk en begrijpelijk te zijn. Om te dit te verwezenlijken is er data en informatie.

Welke data willen gebruikers zien?

Benutting van assets, onderhoud, voorspelling van onderhoud, inspectie, IoT en monitoring van objecten brengen data en/of informatie met zich mee. Maar ook het plannen van onderhoud of inspectie levert data en informatie op. Deze data wordt door ProjectXplor op een unieke en voor iedereen begrijpelijk wijze gevisualiseerd. Alle aspecten binnen het onderhoud kunnen zichtbaar worden gemaakt. Door de benutting, behoefte, planning van onderhoud als lagen over elkaar te leggen ontstaat bij ProjectXplor een intuïtief systeem. Gebruikers kunnen hiermee vanuit een hoger perspectief beslissingen nemen. Met ProjectXplor wordt  1 + 1 = drie

Alleen al het direct voorhanden hebben van belangrijke informatie van alle objecten, projecten en situaties is een krachtige eigenschap van ProjectXplor.

Maar de hele organisatie kan gebruik maken van ProjectXplor voor planning, voorbereiding en communicatie.

 

Up to date Informatie centraal beschikbaar

Er is 1 centraal punt voor alle informatie en voor iedereen makkelijk toegankelijk. Deze informatie is dus eenvoudig up to date te houden.

Administratieve pakketten, SAP, Maximo

Veel organisaties hebben alle informatie waarschijnlijk al in een administratief pakket. Dat is een stap in de goede richting. Wij hebben alle benodigde kennis om ProjectXplor te koppelen aan deze systemen.

ProjectXplor maakt deze data toegankelijker. Met ProjectXplor wordt het bijvoorbeeld vele malen inzichtelijker wat de status is. Wat moet gebeuren? Wat zijn mogelijkheden of beperkingen zijn van externe factoren? En wat doet u met de duizenden beelden of documenten die gemaakt worden in het “veld”? En wat doet u met krachtige praktische kennis van hoogwaardige en ervaren technici?

 

Autonome samenwerking

ProjectXplor zorgt ervoor dat afdelingen en mensen op een autonome wijze met elkaar samenwerken. Door deze krachtige tool aan te reiken kunnen mensen vanuit een hoger perspectief hun taak uitvoeren en beslissingen nemen. Zij zullen steeds meer voor langere termijn beslissingen kunnen kiezen en korte termijn visie achter zich kunnen laten.

 

De organisatie wordt slimmer zonder eilandjes

De organisatie wordt slimmer doordat specifieke kennis binnen de organisatie waarde krijgt en bij de organisatie blijft. Menselijk slimmigheid kan sneller worden toegepast en bewezen.
Het onderhoudsmoment bepalen waarmee men duurzaam, betrouwbaarder, veiliger en meer punctueel kan handelen in plaats van improviseren door te veel calamiteiten.

ProjectXplor is meer dan een geografisch informatie systeem

ProjectXplor is meer dan GEO of GIS (Geografisch informatie systeem). See IT all heeft plugins en add ons (software toevoegingen) ontwikkeld waardoor een complete totaaloplossing ontstaat. Door onder andere AssetXplor kan men een gebouw tot de laatste schroef in kaart brengen. Dit doet men middels oneindig veel, laagdrempelig op te roepen, beelden en documenten te koppelen met een object. Daarnaast heeft een gebruiker 1 druk op de knop contact met een technische helpdesk. Deze helpdesk kan dan letterlijk meekijken met live beeld en informatie toevoegen aan AssetXplor, zonder zich te hoeven verplaatsen.

Combinatie van ProjectXplor en AssetXplor

Dat is de kracht van de producten ProjectXplor en AssetXplor. In combinatie kunnen kennis en expertise nog krachtiger worden gedeeld binnen de organisatie. Daarnaast kan een contributie van specifieke kennis en expertise met de juiste timing worden ingebracht middels de helpdeskfunctie.

Technieken slim toepassen

Door de technieken slim toe te passen ontstaat er ruimte voor nieuwe innovatie en continue verbetering, wat resulteert in hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en duurzamere assets.

ProjectXplor staat voor Exploreren van projecten

AssetXplor staat voor Exploreren van objecten

Maak een afspraak

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* Verplicht