Home » ProjectXplor

Software ten behoeve van technisch onderhoud van objecten

See IT all maakt o.a. onderhoud inspirerend en interessanter door het visueel te maken en binnen een context. Platte werk lijstjes bieden dit meestal niet.
See IT all gelooft in een oplossing waarbij alle lagen binnen een organisatie (voortschrijdend-) inzicht krijgen in het proces en de details en daardoor vanuit hun expertise een contributie kunnen leveren aan het geheel.

Inzicht en overzicht
ProjectXplor gebruikt de visuele aanleg en vermogen van mensen om het maximale uit een project te krijgen.
Wij geloven dat zien en daarmee inzicht krijgen vanuit of naar het grotere plaatje dé manier is om autonoom samen te werken en de juiste koers te kunnen varen in een project of als organisatie.

Alle lagen en afdelingen van de organisatie
ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar voor iedere laag van de organisatie. Voor iedere laag van de organisatie is het grotere plaatje en details van belang. Indien dit in begrijpelijke visuele taal, ontstaat er bruikbare informatie. Deze informatie ontstaat vanuit bestaande data / gegevens en/of door input door middel van projectXplor. 

Hoe doet See It all dit?
See IT all past Geografische Informatie Systeem technieken toe. Dit is een techniek om locatiegebonden data letterlijk in kaart te brengen. In feite gebeurd alles op een specifiek locatie en tijd. We brengen informatie en data daar naar waar het hoort. Door daar speciale asset management tools aan toe te voegen ontstaat een krachtig totaal systeem.    

Wat willen gebruikers zien?
Alleen al het direct voorhanden hebben van belangrijke informatie van alle objecten, projecten en situaties is een krachtige eigenschap van ProjectXplor. Wat kan een nulmeting voor bepaalde situaties betekenen?
De gebruiker heeft met ProjectXplor meer mogelijkheden zoals delen van informatie binnen de context. Dus met weinig extra uitleg en extra input kan men communiceren.

Naast deze basis kan de gebruiker, zonder overspoelt te worden, exploreren naar relevante informatie en informatie toevoegen. 

De hele organisatie kan gebruik maken van ProjectXplor voor informatievoorziening, planning, voorbereiding en communicatie. Met ProjectXplor blijkt in de praktijk dat ook een receptie bruikbare informatie kan bieden tijdens gesprekken met klanten of leveranciers. Stelt u zich voor wat de klant en leverancier beleving is in deze gevallen.

Interesse in de waarde die wij u of uw organisatie kan bieden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder volgt meer gedetailleerde informatie over de toepassing van ProjectXplor.

Centrale informatie
Data (ook wel ruwe informatie) wordt door ProjectXplor op een unieke en voor iedereen begrijpelijk wijze gevisualiseerd en gestroomlijnd. Alle aspecten binnen het onderhoud kunnen zichtbaar worden gemaakt.
Benutting van assets, onderhoud, voorspelling van onderhoud, inspectie, IoT en monitoring van objecten brengen data en/of informatie met zich mee. Maar ook het plannen van onderhoud of inspectie levert data en informatie op.
De kracht van ProjectXplor zit door het slim combineren van gegevens. Door de benutting, behoefte, planning van onderhoud als lagen over elkaar te leggen ontstaat bij ProjectXplor een intuïtief systeem. Gebruikers kunnen hiermee vanuit een hoger perspectief beslissingen nemen. Met ProjectXplor wordt  1 + 1 = meer dan 2. Er ontstaat een synergie.

Dus:
Up to date Informatie centraal beschikbaar
Er is 1 centraal punt voor alle informatie en voor iedereen makkelijk toegankelijk. Deze informatie is dus eenvoudig up to date te houden.


Administratieve pakketten, SAP, Maximo
Veel organisaties hebben alle informatie vaak al in een administratief pakket. Dat is een stap in de goede richting. Wij hebben alle benodigde kennis om ProjectXplor te koppelen aan deze systemen.

ProjectXplor maakt hiermee deze data namelijk toegankelijker, niet meer alleen voor de specialist, een eerste goede reden om gebruik te maken van ProjectXplor. Met ProjectXplor wordt het bijvoorbeeld:
-Vele malen inzichtelijker
-Vanuit de context krijgt informatie meer waarde
-Wat er moet gebeuren?
-Wat zijn mogelijkheden of beperkingen zijn van externe factoren?

Input
-Wat doet u met de duizenden beelden of documenten die gemaakt worden in het “veld”?
-Wat doet u met krachtige praktische kennis van hoogwaardige en ervaren technici?

De organisatie zonder kennis eilandjes
ProjectXplor zorgt ervoor dat afdelingen en mensen op een autonome wijze met elkaar samenwerken. Met andere woorden afdelingen en personen leveren elkaar informatie zonder specifiek gedwongen te zijn om uitgebreide communicatie te hoeven doen. Door deze krachtige tool aan te reiken kunnen mensen vanuit een hoger perspectief hun taak uitvoeren en beslissingen nemen. Zij zullen steeds meer voor langere termijn beslissingen kunnen kiezen en korte termijn visie achter zich kunnen laten.

Uw organisatie wil slimmer worden
De organisatie wordt slimmer doordat specifieke kennis binnen de organisatie waarde krijgt en bij de organisatie blijft. Menselijk slimmigheid kan sneller worden toegepast en bewezen.

Het onderhoudsmoment bepalen waarmee men duurzaam, betrouwbaarder, veiliger en meer punctueel kan handelen in plaats van improviseren door te veel calamiteiten.


Is ProjectXplor een Geografisch Informatie Systeem?
ProjectXplor is begonnen als Geografisch Informatie Systeem (GEO, GIS). Echter GIS platforms hebben in de onderhoudswereld een beperking als het gaat om veel informatie en historie aan objecten verbinden.
See IT all heeft plugins en add ons (software toevoegingen) ontwikkeld waardoor een complete totaaloplossing ontstaat die aansluit op bestaande situaties. Door onder andere AssetXplor kan men een gebouw tot de laatste schroef in kaart brengen. Dit doet men middels oneindig veel, laagdrempelig op te roepen, beelden, gegevens en documenten te koppelen met objecten.

Helpdesk
Daarnaast heeft een gebruiker met 1 druk op de knop contact met een technische helpdesk die gekoppeld is aan het betreffende object of situatie. Deze helpdesk kan dan letterlijk meekijken met live beeld en informatie toevoegen aan AssetXplor, zonder zich te hoeven verplaatsen.

 

Combinatie van ProjectXplor met andere applicaties
Bedrijven die gebruik maken een GIS oplossing kunnen ook eenvoudig gebruiken maken van AssetXplor en zodoende al deels het concept van See IT all benutten.
AssetXplor is overigens GIS type onafhankelijk. AssetXplor communiceert met elke GIS. (mits deze aan de wereld standaarden voldoet natuurlijk).

Een GIS en AssetXplor combinatie resulteert in de mogelijkheid van het delen van kennis en expertise binnen en buiten de organisatie. Daarnaast kan een contributie van specifieke kennis en expertise met de juiste timing worden ingebracht middels de helpdeskfunctie.

Technieken slim toepassen
Producten van See IT all zorgen ervoor dat er ruimte ontstaat voor nieuwe innovatie en continue verbetering, wat resulteert in hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van Assets (objecten).

 

ProjectXplor staat voor Exploreren van projecten

AssetXplor staat voor Exploreren van objecten

Maak een afspraak

Neem contact op

contact_small.png