Home » Software voor » Groenvoorziening

Software voor Groenvoorziening

Groenvoorziening bedrijven hebben te maken met de aanleg van nieuwe voorzieningen en onderhoud. Ontwerp plannen en details en/of voortschrijdend inzicht wordt uitvoerig besproken tussen klant en aannemer. Echter hoe komt die informatie terecht bij de mensen die het werk uitvoeren? Bij onderhoud verwachten klanten dat het na oplevering er weer zo uitziet als verwacht inclusief verbetering wellicht. En had de vorige behandeling met bijv een bepaald soort mest een goed effect, of is daar een fine tuning voor nodig?

Wordt de kennis binnen het bedrijf goed verdeeld naar de mensen op het juiste moment, en gaat er kennis van de mensen in het veld ook naar het bedrijf?
Waar liggen kabels onder de grond? Vragen waar de producten van See IT all een oplossing voor heeft.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Waarom See IT all software voor de Groenvoorziening?

Middels producten van See IT all kan er centraal informatie beschikbaar worden gesteld. De informatie is in de basis visueel dus de overdracht is kraakhelder. Daarnaast kan er een informatie verdiepingsslag worden gemaakt als men specifiek informatie of documenten wil inzien in het veld. Kennis welke wordt opgebouwd binnen de organisatie is centraal beschikbaar en kan zodanig gemanaged worden dat deze terecht komt bij de mensen die op een specifiek project deze kennis nodig hebben.

Planning en in time

Het is prettig voor de mensen in het veld om ongeveer te weten wat er komende week te wachten staat maar de echte details wil je in time tot je beschikking hebben.
Zo ziet men op tijd met wie men mee rijd en wie vandaag het aanspreekpunt is binnen het team, wat er in de bus moet zitten voor bepaalde projecten en welke bus je meeneemt.

Efficiëntie

Als er een object moet worden opgehaald (bijv een machine) en team X rijdt er toevallig in de buurt. Dan is het wel zo handig dat dit team dit weet en er op kan anticiperen. Waarschijnlijk worden mensen nu gebeld en wordt er veel gecommuniceerd om dit soort zaken te managen. Producten van See IT all kunnen dit soort zaken prima managen.

Toegang en aanspreekpunten

Zijn er specifieke zaken die je moet weten als je voor het eerst op een locatie komt, regels, wetten? Handig dat See IT all geografisch zaken weer kan geven zodat het ook op deze manier informatie kan worden verstrekt. Zeker omdat je op de kaart ziet waar je zelf staat.

Welke pakketten voor de Groenvoorziening?

AssetXplor

Nul metingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens installatie. Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​

ProjectXplor

Nul metingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens installatie. Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​

TaskXplor

Nul metingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens installatie. Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​

Zin in Koffie?

Wij vertellen u dan graag alle ins en outs van onze oplossingen!