Home » Software voor » Inspectie

Inspectie

Inspectie aan assets omvat kennis, expertise, methode, voorbereiding, volgorde, communicatie en het vastleggen daarvan. Ervaring van een organisatie maakt een bedrijf uniek, zeker als deze ervaring en expertise in het bedrijf terecht komt en onder de werknemers gedeeld kan worden. Zodoende wordt de kwaliteit meetbaar beter na elk project. Hieronder treft u een aantal producten aan om bovengenoemde te kunnen realiseren. Ook afzonderlijk hebben de producten hun eigen impact.

AssetXplor

Assetxplor

Nulmetingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens inspectie. Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.

ProjectXplor

ProjectXplor

ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar, dé manier om als organisatie autonoom samen te werken en met voortschrijdend inzicht als organisatie te leveren.

TaskXplor

TaskXplor

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes van data en informatie. is het mogelijk om een installatie project voor te simuleren?​

Maak een afspraak

Neem contact op

Adres

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

 

Telefoon

E-mail

info@www.seeitall.nl