Home » TaskXplor

Asset management en Maintenance beginnen met een visie

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes van data en informatie. In de praktijk worden deze ook nog eens decentraal opgeslagen. Toevoegen van nieuwe data en informatie ontstaat steeds minder overzichtelijk. Het is dan logisch dat men al snel vervalt in maken van tijdelijke lijstjes, mappen met vele foto’s binnen een korte termijn aanpak. Zonder een structuur en organisatie hier binnen is het maar hopen dat iedereen zijn/haar taak goed na volgt en uitvoert.
Hoe weet je dat alles goed verloopt zonder een zware afdeling achter je die al deze zaken organiseert met behulp van peperdure systemen? TaskXplor biedt een efficiënte oplossing.

Efficiëntie en synergie  

Welke aannemers werken waar en wanneer? Is er een slimme samenwerking mogelijk of werken de aannemers gescheiden? Ideeën en vragen-management; als iemand een vraag heeft over en specifieke locatie, wie kunnen ze het beste benaderen? Wat gebeurd er waar wanneer?

Als je een project opnieuw zou moeten uitvoeren, wat zou je anders doen?

Deze vraag zou je voor aanvang van een project al kunnen beantwoorden na gebruik van TaskXplor.  
Alle projecten en events daarbinnen hebben een tijd en een locatie. Daarom bestaat TaskXplor. Plannen en organiseren van projecten op een geografische kaart als functie van tijd. TaskXplor is een applicatie van See IT all en biedt een gebruiksvriendelijke methode om omvangrijke projecten te organiseren met een transparante methode.
Op de geografische georiënteerde TaskXplor is alles -maar dan ook echt alles- te vinden. Men kan werken met lagen en met filters om zo antwoorden op alle vragen snel en laagdrempelig te vinden. Welke objecten worden wanneer en waar geïnstalleerd of neergelegd. Is er een conflict in tijd en of met betrekking tot locatie op het werkveld? Met TaskXplor zijn dit soort zaken snel te vinden en onderscheppen.
TaskXplor is speciaal ontwikkeld voor projectmanagement, projectvoorbereiding en ontstaan vanuit de vraag van gebruikers van bestaande project management software. Volgens de gebruikers ontbrak o.a.het geografische component.  

TaskXplor is niet zomaar een geografisch platform

Gebruikers hebben baat bij het visueel maken van projectdata. Dit omdat alle partijen begrijpelijke taal te zien krijgen, misverstanden zijn dan snel uit de wereld. Gebruikers ervaren dit als een extra kracht boven op de gebruiksvriendelijkheid van onze software. In feite wil men een simulatie van de werkelijkheid maken in dezelfde taal als het in werkelijk is. De taal is locatie en tijd, andere software tools maakte dit aspect te complex. See IT all maakt het gewoonweg simpel. Zonder ervaring en expertise van software kan men nu aan de slag en het bespaard op alle vlakken enorm veel tijd. Zonder de hoge expertise en enorme ervaring van onze klanten zou TaskXplor nooit deze eenvoudige huidige vorm hebben gekregen.

 

Intuïtief in gebruik door iconen en symbolen  

In TaskXplor zet men iconen, symbolen en kan men tekenen met standaarden als functie van tijd en een tijdslot. Voorbeeld: een gehuurde hijskraan staat van 7:00u tot 15:00u op een bouwterrein,dit kan men als vlak of icoon op de kaart plaatsen. Maar ook hoe deze kraan op het terrein gaat komen en waar deze zich bevindt tijdens de reis naar de bouwlocatie.
De Timelapse functie is een mooi voorbeeld van een eenvoudige en herkenbare functie. Zo kan versneld een project afgespeeld worden en dus een preview worden gemaakt. Zo eenvoudig heeft u een project nog nooit kunnen voorbereiden. Op deze manier filtert u snel de meest voorkomende foutjes uit een project. Dit kan nu ook met de voorbereiding zonder zware programma’s te moeten draaien. See IT all serveert alles vanuit een veilige en snelle cloud.
Met TaskXplor is delen van informatie vanuit het grotere plaatje met alle expertise binnen een project en externen eindelijk mogelijk.

In combinatie met ProjectXplor is er nog meer mogelijk als u grote hoeveelheden mensen van informatie wilt voorzien.

Maak een afspraak

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* Verplicht
contact_small.png