Home » Software voor » DMJOP, Duurzaam meerjaren onderhoudsplan

DMJOP, Duurzaam meerjaren onderhoudsplan

Het opstellen van een DMJOP en het technisch in kaart brengen van een gebouw is een specialistische klus. Er worden soms honderden foto’s gemaakt welke dienen als naslagwerk of om documenten en berekeningen te ondersteunen. In veel gevallen belanden deze foto’s in een folder op een harde schijf of in een ander document. Dat werkt op zekere hoogte goed maar zorgt veelal voor de nodige administratie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Bespaar tijd, werk efficiënt en zet nu je stap naar een duurzame toekomst

Een grote, maar zeer betaalbare en tijdbesparende, sprong verder is het gebruik van de tool die See IT all heeft ontwikkeld en gebouwd. Een 360 graden foto is direct interactief, je kijkt er in rond als zoals in Google Streetview én je kunt er documenten en foto’s in verwerken. Hiermee zijn met hetzelfde gemak duizenden foto’s te maken die direct georganiseerd worden en tevens veilig in de Cloud worden opgeslagen. 
Om een idee te krijgen, een gebouw van 2000 vierkante meter brengt men in beeld in circa 1 uur. Wij hebben een team die landelijk opereren voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Geen teksten typen tijdens het foto’s maken

Met beeldherkenning zijn alle foto’s ook te vinden met tekst. Heeft u een document of naamplaatje? Een foto maken met onze software zorgt ervoor dat de tekst uit het plaatje wordt gehaald en in een database gekoppeld wordt met deze foto. Hierdoor wordt tijdrovend werk voorkomen.

Geschikt voor zowel kleine als grote projecten

Het softwarepakket van See IT all is geschikt voor zowel kleine ondernemingen met een aantal gebouwen in beheer als grote ondernemingen met meer dan 500 gebouwen.

De resultaten die onze software levert is veelzijdig en samen te stellen naar eigen keuze. Andere voordelen zijn onder andere:

  • Elk object kan afzonderlijk worden gedeeld met iemand. Zowel een compleet gebouw als specifiek element.
  • Beschikbaarheid van een instant rapportage van het gehele gebouw inclusief alle benodigde documenten en bijbehorend beeldmateriaal.
  • Er is een ticketsysteem opgenomen waardoor een standalone pakket ook tot de mogelijkheden behoort. (in het geval je programma’s zoals O-prognose “ nog niet hebt biedt dit een uitkomst.
  • Eenvoudig in beheer en uitstekend geschikt als communicatiemiddel. Via WhatsApp of kan men makkelijk delen vanuit de applicatie. Middels het scannen van een QR-code heeft iemand  direct toegang tot het desbetreffende element.
  • Uitstekend te gebruiken in combinatie met conditiemeting softwarepakketten

Welke pakketten voor DMJOP?

AssetXplor

Nul metingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens installatie. Met AssetXplor is het mogelijk om oneindig veel foto’s en documenten te koppelen aan objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.​

Zin in Koffie?

Wij vertellen je dan graag alle ins en outs van onze oplossingen!