Home » Software voor » Technische Dienst

Onderhoud software technische dienst

Onderhoud en inspectie aan assets omvat kennis, expertise, methode, voorbereiding, volgorde, communicatie en het vastleggen daarvan. Ervaring van een organisatie maakt een bedrijf uniek, zeker als deze ervaring en expertise in het bedrijf terecht komt en onder de werknemers gedeeld kan worden. Zodoende wordt de kwaliteit meetbaar en beter na elk project. See IT all levert producten om bovengenoemde te kunnen realiseren. Vaak zijn er erg veel locaties waar installaties of objecten staan. Deze komen vanzelfsprekend op een mobiel toegankelijke kaart te staan. Kantoor en veld werken nu autonoom samen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Online technische handleidingen

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes van data en informatie. Nieuwe werkwijzen ontstaan. See IT all biedt de mogelijkheid om eenvoudig handleidingen te maken welke intuïtief op de vragen zijn.​ Voordeel is dat deze handleidingen visueel zijn opgebouwd en natuurlijk te updaten.

Met onze mobiel toegankelijke geografische kaart kan met druk op het scherm direct deze handleiding raadplegen. Deze handleiding bestaat uit foto’s, teksten en video’s. Het is zeer eenvoudig om ze te maken. In veel gevallen wordt een handleiding gemaakt tijdens de uitleg aan een persoon ter plaatse.

Nulmeting en eindmeting

Nulmetingen, eindmetingen of zaken vastleggen tijdens onderhoud. Met de producten van See IT all worden oneindig veel foto’s gemaakt en documenten worden gekoppeld aan deze foto’s en objecten. Support vanuit kantoor is nu heel eenvoudig geworden.

Samenwerking binnen de organisatie

See IT all maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar, dé manier om als organisatie autonoom samen te werken en met voortschrijdend inzicht als organisatie te leveren.

Projectvoorbereiding

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes van data en informatie. Echter synergie van deze expertise en ideeën is het doel. ​”On the fly” ontstaat er voortschrijdend inzicht, waar laat men deze informatie en hoe maakt u er nu stuurinformatie van? See IT all biedt een oplossing hiervoor.

Welke pakketten voor uw technische dienst?

AssetXplor

Visuele methode voor het verzamelen en opvragen van data en informatie. Nulmetingen, eindmetingen, handleidingen met foto en video en documenten. Alles is eenvoudig op te vragen en in te voeren.

ProjectXplor

Geografisch platform van See IT all. Maak data snel bereikbaar door het op een geografische wijze weer te geven. ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar, dé manier om als organisatie autonoom samen te werken.

TaskXplor

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes TaskXplor zorgt ervoor dat men data en informatie centraal en geografisch kan invoeren. Er ontstaat nu wisdom of the crowd. Vervolgens kan men een project simuleren.

Zin in Koffie?

Wij vertellen u dan graag alle ins en outs van onze oplossingen!