Home » Over ons

Over See IT All

RTL4 opname Robert de Nes

De oorsprong van See IT all​​

See IT all is een onderdeel van de innovatieve onderneming Secure In Air bv, bekend geworden met de bouw en toepassingen van Drones (zie nieuws bericht, klik op het plaatje).

See IT all is onderdeel van:

Het SeeITall Team

CTO CEO
Innovation, Concepts
robert@seeitall.nl

Sales & Service
Sales, Service en Aftersales
ted@seeitall.nl

Lead Product Innovation
Innovation, Concepts, Service en Aftersales
peter@seeitall.nl

Media en design
Website, Tutorial
jesse@seeitall.nl

Software engineer
Implementation
neli@seeitall.nl

Software engineer
Engineering, Upgrades
tsanko@seeitall.nl

Lead ICT Engineer
Updates, Development, Plugins
khaldi@seeitall.nl

Adviseur vastgoedbeheer
Sales, Service en Aftersales
p.jorissen@seeitall.nl

Lead GIS Engineer
Engineering, Upgrades
gert@seeitall.nl

Lead Software, hardware engineer
Innovation, Implementation
robbert-jan@seeitall.nl

Visie van See IT all

See IT all ziet zichzelf als een belangrijke spil tussen de werelden van de assets, eigenaar, gebruiker en externe factoren. Het onderhoudsmoment bepalen waarmee men duurzaam, betrouwbaarder, veiliger en punctueler kan handelen in plaats van improviseren bij calamiteiten.

“Binnen niet al te lange tijd zijn we geheel afhankelijk van slimme technieken en data, de vindingrijkheid blijft altijd van de mens. Door de technieken slim toe te passen ontstaat er ruimte voor nieuwe innovatie en continue verbetering, wat resulteert in hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en duurzamere assets.”

Mijn passie en visie als oprichter van See IT all

Vliegen is mijn passie en dat geeft mij vrijheid en de mogelijkheid om zaken letterlijk vanuit een hoger perspectief te bekijken.
Een uurtje vliegen met opdrachtgevers, leveranciers of privé passagiers heeft mij laten zien dat het iets doet met mensen (ter informatie, de clubs waar ik lid ben: “KLM aeroclub” en “Dwarf”, ervaring 600 vlieguren, link naar video van een vlucht naar o.a. Bremen). Samenwerken begint als je gezamenlijk de zaken met elkaar van een hoger perspectief bekijkt en samen doorleeft. Het belangrijkste element in mijn projecten.

“Techniek, en zeker de informatie technologie, begint een dusdanige hoog level te krijgen dat de mogelijkheden steeds aantrekkelijker worden. Hoog level (ook) in de zin van laagdrempeliger en makkelijker te implementeren.”

Robert de Nes (oprichter See IT all en Secure in Air)