Home » Software voor » Onderwijs

Scholen onderhoud software van See IT all creëert efficiëntie en visueel inzicht.

Goed onderwijs steunt op goede faciliteiten, belang van onderhoud is daarom groot.

Door grote diversiteit aan type werkzaamheden en leveranciers stroomt specifieke kennis en informatie naar personen en leveranciers.

Afhankelijkheid van leveranciers wordt positief zodra de beheerder zelf deze relevante kennis en  informatie kan verzamelen.

See IT all maakt deze kennis en informatie centraal beschikbaar en deelbaar, onafhankelijk van welke leverancier een klus gaat doen of welke persoon dit doet. Voor onderwijs hebben we een specifieke website gemaakt.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Beheer al uw scholen onderhoud documenten

Waar zijn alle belangrijke documenten? In een gedeelde schrijf ergens in een mapje of zelfs in een map waar geprinte documenten in gebonden zijn. See IT all zorgt ervoor dat dit soort basale zaken in een paar muisklikken binnen handbereik zijn voor de gebruikers die daar het recht toe hebben.

Beheer al uw scholen onderhoud documenten

Waar zijn alle belangrijke documenten? In een gedeelde schrijf ergens in een mapje of zelfs in een map waar geprinte documenten in gebonden zijn. See IT all zorgt ervoor dat deze basale zaken op een visuele methode en in een paar muisklikken binnen handbereik zijn voor de gebruikers die daar het recht toe hebben.

QR-code tagging met informatiemanagement software AssetXplor

Je plakt op een machine of deur van een ruimte een QR-code. Je scant deze en beschikt direct over alle relevante informatie. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsmomenten of instructies. Daarnaast zie je meteen of jouw leverancier op de locatie is geweest. Dit zijn enkele van de vele voordelen van AssetXplor.

Alle afdelingen maken er gebruik van

See IT all geeft op unieke wijze inzicht in onderhoud, onderhoudsbehoefte en benutting van Assets. Alle lagen van organisaties maken gebruik van onze software (met slimme autorisaties) waardoor iedereen dezelfde taal spreekt. Enorme reductie van onnodige communicatie en voorkomen van vervorming van informatie is de reden om te werken met AssetXplor. 

Opdracht verstrekken aan een leverancier

Een opdracht verstrekken aan een derde partij is super eenvoudig geworden. Vanuit de applicatie van See IT all wordt een slimme deel pagina gestuurd via whatsapp of mail. AssetXplor genereert automatisch een webpagina waar alles in staat wat nodig is om de klus te klaren, te beginnen met een routebeschrijving, eventuele toegangsbeheer, contactpersonen. Komt er iemand voor het eerst in het gebouw? dat is nu geen probleem meer.

360 graden foto’s maken het inzichtelijk

Ruimtes waar men onderhoud moet uitvoeren zijn het makkelijkste in beeld te brengen door er 360 graden foto’s te maken. Vanuit deze foto’s kan men informatie opvragen. Gebruikers koppelen letterlijk een document aan een object. Met de camera van See It all heeft u in een handomdraai deze foto’s in de applicatie staan. Maar nog handiger is het om ons studententeam te vragen of ze het hele gebouw in meten. In enkele uren is dit gedaan.

Technische handleidingen

See IT all maakt het mogelijk om eenvoudig (technische) handleidingen te maken welke intuïtief op te vragen zijn.​ Deze handleiding wordt door de gebruikers opgebouwd uit foto’s tekst en video’s. Dit kan allemaal met de smartphone gedaan worden ter plekke op de locatie waar deze handleiding voor nodig is. Het is zo eenvoudig dat iedereen dit kan doen.
In de praktijk zien we dat gebruikers een handleiding maken op het moment dat ze een uitleg geven aan iemand.
Met deze tool zal ontdekt worden dat kosten kunnen worden bespaard. Bepaalde klussen verliezen hun complexiteit zodat deze gedaan kunnen worden door eigen personeel. Men kan zonder specifieke kennis snel schakelen.

Welke pakketten voor het onderwijs?

AssetXplor

Visuele methode voor het verzamelen en opvragen van data en informatie. Nulmetingen, eindmetingen, handleidingen met foto en video en documenten. Alles is eenvoudig op te vragen en in te voeren.

ProjectXplor

Geografisch platform van See IT all. Maak data snel bereikbaar door het op een geografische wijze weer te geven. ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar, dé manier om als organisatie autonoom samen te werken.

Zin in Koffie?

Wij vertellen u dan graag alle ins en outs van onze oplossingen!