Home » Software voor » Software voor vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer software; creëer inzicht, deel en werk efficiënter

Vastgoedbeheerders hebben er baat bij als alle technische informatie en data in eigen beheer komt ipv versnipperd naar personen of externe organisaties.
Het producten AssetXplor ondersteund het onderhoudsproces en de externe dan wel interne communicatie van een vastgoed organisatie.
Dit doen de producten van See IT all door tools te bieden zodat vastgoedbeheerders of eigenaren, met of zonder een adviesbureau, informatie en data kunnen verzamelen, opvragen en slim te kunnen delen.

Heeft u een vraag over vastgoedbeheer software?

Onze specialisten zitten voor u klaar. Zij zullen u helpen met een passend antwoord!

Toegankelijkheid door visueel inzicht

See IT all maakt data en informatie visueel toegankelijk zodat niet alleen de specialist toegang tot belangrijke informatie heeft. See IT all maakt het toegankelijk voor alle lagen van een organisatie, van finance control, vastgoed managers tot vastgoed beheer.
 

Vastgoedbeheer over veel locaties en omgevingsdata

Door gebruik te maken van een geografische kaart selecteert men, binnen de vele gebouwen (als dit in uw geval zo is), eenvoudig een object. Dit is belangrijk indien er bijv informatie nodig is. Daarnaast is er direct inzicht over de omgeving en haar factoren. Factoren kunnen zijn nieuwbouwplannen, wegen of typische buurt data (wat gebeurd er allemaal in de buurt op basis van bijv. CBS informatie of eigen vergaarde informatie. Daarnaast ziet u kadasterdata en BAG.

Communicatie en vertaling naar alle afdelingen

See IT all geeft op unieke en visuele wijze inzicht in onderhoud, onderhoudsbehoefte en benutting van Assets. Alle lagen van organisaties maken gebruik van onze software (met slimme autorisaties) waardoor iedereen dezelfde taal spreekt. Enorme reductie van onnodige communicatie en voorkomen van vervorming van “ruwe” data is de reden om te werken met producten van See IT all.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u ook naar onze oplossing voor scholen. Dit is uiteraard gebaseerd op de totaaloplossing voor vastgoed van See IT all.

Welke pakketten voor het vastgoedbeheer?

AssetXplor

Visuele methode voor het verzamelen en opvragen van data en informatie. Nulmetingen, eindmetingen, handleidingen met foto en video en documenten. Alles is eenvoudig op te vragen en in te voeren.

ProjectXplor

Geografisch platform van See IT all. Maak data snel bereikbaar door het op een geografische wijze weer te geven. ProjectXplor maakt projecten en de waarden daarbinnen zichtbaar, dé manier om als organisatie autonoom samen te werken.

TaskXplor

Tijdens projectvoorbereiding en communicatie daarover ontstaan er vaak eilandjes TaskXplor zorgt ervoor dat men data en informatie centraal en geografisch kan invoeren. Er ontstaat nu wisdom of the crowd. Vervolgens kan men een project simuleren.

Zin in Koffie?

Wij vertellen u dan graag alle ins en outs van onze oplossingen!