Home » AssetXplor vastgoed inventarisatie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AssetXplor vastgoed inventarisatie

Afgelopen week heb ik een aantal zakelijke afspraken gepland in Helsinki. Deze foto is genomen nabij het centraal station.
Via mijn huidige netwerk ben ik contact gekomen met mensen binnen Helsinki. Omdat ik ook wat netwerkbijeenkomsten heb gepland tijdens mijn verblijf gaat er zeker meer uitkomen. Dat is mooi want Finland is een leuk land om zaken mee te doen.

AssetXplor

Ook hier in Helsinki is behoefte aan een goede veelzijdige en visuele vastgoed inventarisatie om onderhoud te ondersteunen. AssetXplor biedt de mogelijkheid om als vastgoedeigenaar de informatie te verzamelen welke de basis vormt van een progressief onderhoudsproces.
Met deze informatie is het nog eenvoudiger om regie te houden en de slimme deelbaarheid verhoogd deze potentie.

Vastgoedeigenaren en de gebruikers van vastgoed weten altijd het beste wat de behoeften zijn. Steeds meer vastgoedeigenaren willen meer grip krijgen op het onderhoudsproces. Nu is een groot deel van het onderhoud een blackbox. Denk ook aan het complexere technisch onderhoud. Middels AssetXplor is daar een slag in te slaan, zodat deze blackbox geopend kan worden.
AssetXplor biedt een veelzijdig visuele opname / inventarisatie methode om opleveringen, gebouwen en infrastructuur in kaart te brengen. Het eerste wat men ervaart met AssetXplor is dat er een krachtig communicatie systeem ontstaat.
Middels technieken als beeldherkenning en AI (Artificial Intelligence) worden beelden, documenten, en losse gegevens tot 1 geheel gemaakt waardoor er bruikbare informatie ontstaat.

Het doel van AssetXplor is relevante informatie verzamelen voor de eigenaren van vastgoed ten behoeve van een progressief onderhoudsproces.

Wilt u weten hoe we zorgen dat onderhoud op een hoger level kan worden gebracht? Neem contact met ons op via ons online contactformulier of stuur een mail. Als u wilt kunnen wij u ook meenemen in onze nieuwsbrief.