Home » Communicatie team See IT all
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Communicatie team See IT all

Samenwerking inspireert, en zodoende wil ik graag een belangrijk onderdeel van mijn team in de picture zetten. In dit geval het communicatie onderdeel van SeeITall / AssetXplor. De communicatie bestaat uit design, strategie en klantcontact.
Met dit ijzersterke team heb ik AssetXplor de juiste vorm kunnen geven. Daarnaast is het gewoon leuk om met ze te werken.
Martine Versluijs (Visuele communicatie)
Laurie Scholten (Strategie)
Marlies Raaijmakers (Communicatie)

Omdat zij zelf ook ondernemers zijn ervaar ik de drijfveer om dingen ook ondernemend aan te vliegen samen met See IT all.

Samenwerken met een visie

Ondernemen doe je met een visie en vanuit daar ontstaat passie. Een slimme ondernemer doet alleen de dingen waar hij / zij met passie achter staat en de dingen waar hij / zij echt goed in is. De rest doe je in samenwerking met externe partijen of met je eigen personeel natuurlijk. In ieder geval mensen die bepaalde onderdelen tot betere uitvoering kunnen brengen dan de ondernemer zelf. 

Team grootte See IT all

In totaal is het team van software engineers, front end design, website bouwer, SEO website 20 mensen groot en grotendeels een flexibele schil.

Zij werken onder andere aan het programa AssetXplor.
AssetXplor is een cloudbased platform om vastgoed te inventariseren. Deze inventarisatie ondersteund de pakketten die vastgoed onderhoud managen. Daarnaast is AssetXplor een communicatie middel tussen alle partijen die betrokken zijn om vastgoed objecten tot een hoger level te krijgen.