Home » BAM Infra Rail Maintenance verlengt contract See IT all voor 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

BAM Infra Rail Maintenance verlengt contract See IT all voor 2020

See IT all werkt al jaren met BAM Infra Rail Maintenance samen. Wij vinden het een prachtige organisatie waar veel pit in zit. Men werkt er keihard aan een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam infrastructuur. Daarnaast zijn ze innovatief. Wij zijn trots dat we daar een steentje aan kunnen bijdragen.

“We zijn erg tevreden over het product ProjectXplor van See IT all. Het is een makkelijk en parallel te integreren systeem. See IT all is een organisatie waar we snel mee kunnen  schakelen en ze heeft korte lijntjes”.

Een geografisch informatiesysteem combineert het zoeken in een database en het statistisch analyseren van  gegevens met het duidelijk visualiseren van de resultaten. Daarmee onderscheidt een GIS zich van een gewone database, het maakt verbanden duidelijk die anders onopgemerkt zouden blijven. Daarnaast presenteert het systeem gegevens op een manier die ook voor niet- ingewijden zeer toegankelijk is.

Wat is een puntje op de geografische kaart?

In het voorbeeld bovenaan het bericht staat een 360 graden foto geopend in een pop-up. Dit is nadat men klikt op een puntje op de kaart binnen een laag die geselecteerd is. Met AssetXplor hebben we een groter bereik met informatie via de kaart. Met AssetXplor kan men via een punt op de kaart virtueel een gebouw binnen lopen en benodigde data, informatie, beelden, documenten , video’s etc. op een intuïtieve wijze vinden.

Contract verlenging voor See IT all