Home » RailView legt het project vast in een paar uur
Nulmeting spoor contract gebied

RailView legt het project vast in een paar uur

RailView is een product wat te vergelijken is met google street view, maar natuurlijk voor de spoorwegindustrie. Het unieke verkoopargument is dat RailView in één of twee dagen een volledig contractgebied in kaart kan brengen, en soms wel in een paar uur. zonder de treindienstregeling te verstoren. Alle andere producten verstoren de treindienstregeling wanneer zij een dergelijk product  zouden willen leveren. Normaal gesproken is het vastleggen van een contractgebied verdeeld over meerdere delen over meerdere weken of maanden. Dit is de reden waarom railview bestaat. De aannemer heeft een volledige nulmeting, eindmeting of andere meting nodig. RailView kan dit leveren.

In opdracht van BAM Infra Rail bv en ProRail hebben we één project vastgelegd.

RailView is volledig gemaakt door See It all. Het idee, ontwerp, ontwikkeling, hardware en het maken en testen. Software is gebouwd in samenwerking met de TU / e.

Na het gebruik van RailView hoeft de aannemer niet langer een team te sturen om dingen te bekijken of te controleren of te tonen. Een gebruiker werkt vanuit een persoonlijk uitbreidbaar account, geen onnodige tools en informatie die alleen maar afleiden.

In combinatie met RailXplor
RailXplor is een geografisch informatiesysteem dat is ontwikkeld door See IT all.
Hoe ziet de situatie eruit van het aanstaande geplande onderhoud? Welke objecten komen we tegen en wat is de visuele status? Wat valt er binnen de buitendienststelling? Alle gegevens, informatie, afbeeldingen en status van het project in één oogopslag.
Met behulp van gegevens wordt de buitendienststelling uit een gezet op een geografische kaart. Snelle aanpassingen worden nu op deze manier gemaakt (realtime indien nodig).

Bekijk visueel de status van het project en de gebeurtenisregistratie. Dit op een geografische manier. Gebruikers zien gebieden en punten met zelfverklarende kleuren en vormen. Iedereen begrijpt de communicatie met RailXplor. Hiermee bereiken we de specialisten maar ook de rest van de organisatie.
RailXplor is speciaal voor de spoorwereld geëvolueerd en is ontstaan vanuit het product ProjectXplor. ProjectXplor is een generiek GIS platform van See IT all.