Home » Vastgoed management Scholengemeenschappen
Scholengemeenschap besparingen

Vastgoed management Scholengemeenschappen

Onderhoud, vastgoedbeheer, facilitair management binnen scholengemeenschappen vraagt om veel aandacht, inspanning en kosten. Zeker omdat men met vele expertises te maken heeft. Prestaties en kwaliteit op hoog niveau maar dan wel op een economische wijze. Het is zaak om in control te zijn. Hoe doe je dat zonder de kennis en expertise van uw leveranciers te hoeven overtreffen? Omdat de nieuwe monteur de weg niet kan vinden worden er extra kosten gemaakt. Voor deze en vele andere situaties binnen deze sector heeft See IT all een slimme oplossing ontwikkeld. Deze oplossing heeft de naam AssetXplor.

Een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig platform welke onderhoud ondersteund en zorgt dat zaken meetbaar en specifiek worden. Door het toepassen van kunstmatige intelligentie, beeldherkenning en tekstherkenning op foto’s kunnen veel technische details automatisch worden verwerkt, herkend en teruggevonden. Alles om richtlijnen binnen de NEN 55000 haalbaar te kunnen maken.

Met AssetXplor kunnen nulmetingen en projectresultaten worden beoordeeld. Zo worden technische referenties opgebouwd binnen en buiten het gebouw. Dit zal de basis vormen voor uw totale meerjaren onderhoudsplanning (MOP).

Door gebruik te maken van vrij beschikbare geografische kaart is vanuit een helikopterview overzicht en inzicht tot op het kleinste details. Men kan letterlijk vanaf de geografische kaart en met behulp van 360 graden foto’s relevante informatie over het object visueel en intuïtief raadplegen.

Betrokken aannemers of andere contractanten worden met 1 druk op de knop volledig geïnformeerd over locatie, info en afbeeldingen zodat werkzaamheden gestroomlijnd worden.
Ook kunnen zij middels een remote helpdesk systeem direct contact leggen met een beschikbare persoon, met de juiste kennis, binnen de scholengemeenschap over specifieke zaken. De hele dag mensen begeleiden is dan niet meer nodig.

De grote kracht zit in het feit dat de scholengemeenschap kennis en data verzameld en op de juiste plaats, tijdstip en juiste persoon beschikbaar kan maken.
Dit geeft een optimale controle over kwaliteit en besparingen.